ZachriOrs Lindén, Anna

Anna ZachriOrs Lindén 

AZO – Soulful Art. Namnet kom till mig när jag funderade på var min inspiration kommer ifrån. Jag inspireras mycket av naturens skönhet och skiftningar. Jag förundras av det vackra, från knopp, i blom till förmultning, då cirkeln sluts för att börja om på nytt. Allt i ständig förändring. På samma sätt kan jag följa min kreativa resa bakåt. Jag har tecknat, ritat och målat sedan jag var barn, teknikerna och stilarna har varierat genom åren. Olja, pastell och blyerts dominerade fram till för några år sedan när jag fastande för akryl. Akryl passar mig så bra just nu för att den vill mig väl. Den torkar fort och är lätt att hantera, lätt att förändra. Från föreställande konst har jag på senare tid gått över till mer abstrakt. Det är en otrolig befrielse att leka med färgerna och inte ha en aning om när eller var resan kommer att ta slut. När jag påbörjar en målning vet jag ingenting om slutresultatet utan väljer färger intuitivt i stunden och bara börjar, gärna tillsammans med någon inspirerande musik. I processen står tiden stilla. Det blir många lager, avskrapningar och övermålningar innan jag känner mig klar och kan försegla målningen med min signatur, då är den klar.

Senaste utställningarna:

  • Global Living
  • Rytterne konstgalleri
  • Gäddeholms café

Visningsplats: Galleri Wission
Telefon: 070-553 42 31
E-post: anna@zachriors.se
Webb:
Facebook / Instagram: @AZO Soulful Art / azosoulfulart
Konstform: Akryl, Blandteknik

Tillbaka