Wallin, Jenny

Hej! Kul att du vill veta lite mer om mig! Jag heter Jenny Wallin och är människan bakom konsten du kan se här nedan. Jag jobbar till vardags i skola vilket bidrar till bejakandet av barnasinnet som ofta återspeglas i min konst. Jag undervisar bland annat i bild och utöver min lärarutbildning är jag också ateljerista. Jag tänjer gärna på gränserna gällande material och konstens alla regler, ingenting är omöjligt och tar gärna chansen att testa nya kreativa vägar. Jag har svårt att bestämma mig för vilken ”teknik” som är roligast därför låter jag bli.  Jag får ofta frågan när jag började måla, svaret är att jag slutade aldrig. På konstrundan kommer jag att ta med lite av varje vilket är alster i akvarell, akryl och skulputer i ull. Välkomna! 

Visningsplats: Knytpunkten
Telefon: 0702721112
E-post: j3nwall@gmail.com
Webb:
Facebook / Instagram: www.instagram.se/jwkonst
Konstform: Akvarell, Keramik, Textil, Skulptur, Blandteknik, Övrigt

Tillbaka