Wallin, Jenny

Hej! Kul att du vill veta lite mer om mig! Jag heter Jenny Wallin och är människan bakom konsten du kan se här. Jag jobbar till vardags i skola vilket bidrar till bejakandet av barnasinnet som ofta återspeglas i min konst. Jag undervisar bland annat i bild och utöver min lärarutbildning är jag också ateljerista. Jag tänjer gärna på gränserna gällande material och konstens alla regler, ingenting är omöjligt och tar gärna chansen att testa nya kreativa vägar. På konstrundan kommer jag att ta med lite av varje vilket är alster i akryl, akvarell och skulputer i lera samt ull. Kom och titta vetja! Det blir inte tråkigt 🎨✨

Visningsplats: Knytpunkten
Telefon: 0702721112
E-post: j3nwall@gmail.com
Webb:
Facebook / Instagram: www.instagram.se/jwkonst
Konstform: Akvarell, Akryl, Skulptur

Tillbaka