Vladimir Vlajkovic, Zhitza   Nyligen uppdaterat!


Visningsplats: Stenköket
Telefon: 0730826200
E-post: vladimir.vlajkovic@adeprimo.se
Webb: http://www.vladde.se
Facebook / Instagram:
Konstform: Akryl och mixed media

Presentation

Mitt artistnamn är Vladde Zhitza och allt omkring mig är en svartvit värld.

Min passion för konst handlar om färg. Jag försöker använda färg för att uttrycka mina känslor för ett ämne, och mitt arbete känns igen för den särskilt livliga paletten jag väljer. Jag försöker förenkla former för att kunna pensla och lagerfärga så som jag tror att det är vackert. Mycket av min inspiration kommer från höstfärgerna som är särskilt lysande i Sverige och Medelhavet. Jag arbetar i akryl och mixedmedia. Detta erbjuder mig friheten att utforska färger lika levande och spännande som min djupaste fantasi.

Och sen är jag utbildad både i design och juridik och är representerad i många företags- och privata samlingar i Sverige, Storbritannien, USA, Australien, Tyskland, Bosnien, Kroatien, Österrike och Danmark.