Sundkvist, Anders

PERSONEN BAKOM BILDERNA
Naturfotograf från Västerås vars mål med fotograferandet aldrig kommer att vara att tjäna pengar. Istället hoppas jag att mina bilder gör att fler tar sig tid att lämna alla måsten för en stund och istället ge sig ut för att uppleva det lugn vår vackra Svenska natur ger.

FOTOGRAFERANDET
Jag tar mig ut i naturen så snart tillfälle ges och då oftast i sällskap med min sambo Christina Lindquist (Missa inte hennes utställning här på den digitala Konst- och kulturrundan). Vi håller oss mestadels inom 10 mil från Västerås men gör några fotoresor i övriga landet varje år.

Motivvalet varierar vilket gör att min portfolio innehåller allt från de små insekterna till det storslagna landskapet och allt från nedtonad gråskala till färgexplosioner. 

SM I NATURFOTO 2020
Med min bild ”J Bauers Owl” vann jag fågelklassen i SM i Naturfoto 2020. Juryn utsåg också bilden till bästa bild i hela tävlingen vilket gjorde att jag fick titeln SVENSK MÄSTARE I NATURFOTOGRAFI 2020. Vinnarbilden finns självklart med här på den digitala utställningen.

UTSKRIFTER
Trots att utställningen är helt digital går det självklart att beställa utskrifter. Så känns någon av dina väggar därhemma lite ödslig? Behöver företagets kontor något som lyser upp så här i pandemitider? Eller har du kanske bara svårt att hitta en present till svärmor som redan har allt? Ta då kontakt med mig så löser vi det tillsammans.

Bilderna säljs i begränsad upplaga och skrivs ut på arkivbeständigt Fine Art Paper. Självklart är de numrerade och signerade.

Om du inte hittar en ”vägghängare” bland de bilder jag har på utställningen kan du titta in på Instagram där det finns ett betydligt större urval. Hittar du ändå inget som passar så kanske någon av Christinas bilder tilltalar dig mer 😉

#naturfotoparet


Telefon: 070-260 30 72
E-post: zunkan@gmail.com
Webb: http://www.naturfotoparet.se
Facebook / Instagram: www.instagram.com/andersnaturfotoparet
Konstform: Naurfotografi

Tillbaka