Sundkvist, Anders

PERSONEN BAKOM BILDERNA
Naturfotograf från Västerås som medverkar under Konst- och Kulturrundan för femte gången. Det blir dessutom fjärde gången jag delar vägg med med den andra halvan av Naturfotoparet: Min sambo Christina Lindquist.

Mestadels hittar jag motiven inom 10-15 mil från Västerås, men en sommarstuga i Västerbotten och flera resor till naturfotografernas paradis Norge har gett möjlighet till ett väldigt varierat fotograferande vilket gör att min portfolio innehåller allt från små insekter till landskap.

SM I NATURFOTO 2020
Med min bild ”J Bauers Owl” vann jag fågelklassen i SM i Naturfoto 2020. Juryn utsåg också bilden till bästa bild i hela tävlingen vilket gjorde att jag fick titeln SVENSK MÄSTARE I NATURFOTOGRAFI 2020. Vinnarbilden finns självklart med på utställningen.

UTSKRIFTER
Fotografierna på utställningen säljs i begränsad upplaga och är utskrivna på arkivbeständigt Fine Art Paper. Självklart är de numrerade och signerade.

Om inget av det som jag har med mig till Konst- och Kultur platsar som vägghängare hos dig så får du gärna titta in på mitt Instagramkonto där det finns ett betydligt större urval. Hittar du ändå inget som passar där heller så kanske någon av Stinas bilder tilltalar dig mer 😉

Visningsplats: Knytpunkten
Telefon: 070-260 30 72
E-post: zunkan@gmail.com
Webb: http://www.naturfotoparet.se
Facebook / Instagram: www.instagram.com/andersnaturfotoparet
Konstform: Fotografi

Tillbaka