Sundkvist, Anders

PERSONEN BAKOM BILDERNA
Naturfotograf från Västerås vars mål med fotograferandet aldrig kommer att vara att tjäna pengar. Istället hoppas jag att mina bilder gör att fler tar sig tid att lämna alla måsten för en stund och istället ge sig ut för att uppleva det lugn vår vackra Svenska natur ger.

FOTOGRAFERANDET
Jag tar mig ut i naturen så snart tillfälle ges och då oftast i sällskap med min sambo Christina Lindquist som jag delar vägg med på Konst och kulturrundan. Vi håller oss mestadels inom 10 mil från Västerås men gör några fotoresor i övriga landet varje år. De senaste två åren har vi också gjort några resor till vårt vackra grannland Norge

Motivvalet varierar vilket gör att min portfolio innehåller allt från de små insekterna till det storslagna landskapet och allt från nedtonad gråskala till färgexplosioner. 

SM I NATURFOTO 2020
Med min bild ”J Bauers Owl” vann jag fågelklassen i SM i Naturfoto 2020. Juryn utsåg också bilden till bästa bild i hela tävlingen vilket gjorde att jag fick titeln SVENSK MÄSTARE I NATURFOTOGRAFI 2020. Vinnarbilden finns självklart med på utställningen.

UTSKRIFTER

Känns någon av dina väggar därhemma lite ödslig? Eller behöver företagets kontor något som lyser upp arbetsdagen? Eller har du bara svårt att hitta en present till svärmor som redan har allt? Då kan någon  av de  ”vägghängare” som jag har med till årets Konst och Kulturrunda vara en perfekt lösning på problemet.

Finns inte bilden som har ”det” på väggen så kan du titta in på Instagram där det finns ett betydligt större urval. Hittar du ändå inget som passar så kanske någon av Stinas bilder tilltalar dig mer 😉

Bilderna på utställningen säljs i begränsad upplaga och är utskrivna på arkivbeständigt Fine Art Paper. Självklart är de numrerade och signerade.

 

Visningsplats: Knytpunkten
Telefon: 070-260 30 72
E-post: zunkan@gmail.com
Webb: http://www.naturfotoparet.se
Facebook / Instagram: www.instagram.com/andersnaturfotoparet
Konstform: Fotografi

Tillbaka