Stocker, Annette MA

Jag har min ateljé/galleri i Dingtuna på Häradsvägen 2, där målar jag och har mina målningar för visning. Under konstrundan 2024 kommer jag att visa mina senaste målningar i akryl, olja och blandteknik och mina medutställare konstnär och pärlmakare Anette Hedberg Björklund kommer att visa egentillverkade glaspärlor. 

Jag gillar utmaningar i måleriet och stundens ingivelse sätter igång en process där oftast olika ”verktyg” används, liksom flera lager av färg, vilket ger flerdimensionella målningar. Det ger betraktaren en större frihet och fantisera och tolka på sitt sätt. Jag vill beröra betraktaren genom att väcka fantasin och därmed förmedla en positiv och spännande upplevelse.

Representerad av: Surahammars Nya Vårdcentral, Hägernäs Strand Galleri,  Täby, Eva Persson Art Galleri Skokloster.  

  1. Utställningar Sverige senaste åren bl a, Kulturhuset i Sigtuna, Hägernäs Strand Galleri i Täby
  2. Utställningar utomlands: New Perspectives Galleri Marcia Frozen Berlin, Galleri Ada Barcelona, Galleri Thullier Paris, Gallery 76 Art Center Dubai, Nordic Art Toscana Italien Galleri Quirnius.

Varmt välkomna gamla som nya besökare till mitt galleri Konstrundan 2024

Visningsplats: Galleri MA Stocker
Telefon: 0733446011
E-post: ma.stocker@telia.com
Webb: http://www.annettestocker.com
Facebook / Instagram: Facebook: ArtbyStocker, Instagram:annettestocker
Konstform: Akryl, Olja, Blandteknik

Tillbaka