Stocker, Annette MA

Jag har min ateljé/galleri i Dingtuna på Häradsvägen 2, där jobbar jag och har mina målningar för visning. Jag har inga fasta öppettider i galleriet utan har oftast öppet när jag jobbar i ateljén och vill du vara säker på att jag är där när du vill komma och kika på målningar så är det bäst att vi bokar en tid. Det finns gott om utrymme så vi kan hålla avstånd och jag spritar kontaktytor efter varje besök. Handsprit finns i entrén.

Jag gillar utmaningar i måleriet och stundens ingivelse sätter igång en process där oftast olika ”verktyg” används, liksom flera lager av färg, vilket ger flerdimensionella målningar. Det ger betraktaren en större frihet och fantisera och tolka på sitt sätt. Jag vill beröra betraktaren genom att väcka fantasin och därmed förmedla en positiv och spännande upplevelse.

Varmt välkommen till mig. 


Telefon: 0733446011
E-post: ma.stocker@telia.com
Webb: http://www.konst.se/annettestocker
Facebook / Instagram: Facebook: ArtbyStocker, Instagram:annettestocker
Konstform: Akryl, olja, betong

Tillbaka