Stocker, Annette MA


Visningsplats: Galleri MA Stocker
Telefon: 0733446011
E-post: ma.stocker@telia.com
Webb: http://www.konst.se/annettestocker
Facebook / Instagram: Facebook: ArtbyStocker, Instagram:annettestocker
Konstform: Akryl, olja, betong

Presentation

Jag har min ateljé/galleri i Dingtuna på Häradsvägen 2, där jobbar jag och har mina målningar för visning. Jag har inga fasta öppettider i galleriet utan har oftast öppet när jag jobbar i ateljén. 

På konstrundan kommer jag att visa mina senaste akryl- och oljemålningar. Jag gillar utmaningar i måleriet och stundens ingivelse sätter igång en process där oftast olika ”verktyg” används, liksom flera lager av färg, vilket ger flerdimensionella målningar. Det ger betraktaren en större frihet och fantisera och tolka på sitt sätt. Jag vill beröra betraktaren genom att väcka fantasin och därmed förmedla en positiv och spännande upplevelse.

Varmt välkommen till mig under påskhelgen.