pettersson, kicki

Kickis-Art ( Kicki Pettersson) självlärd  konstnär som målar Abstrakt

Jag är en person som älskar att uttrycka mig i färgens underbara magi. Då blir färg och rörelse till en form som iakttagaren kan bli berörd av, det var först vid vuxen ålder som jag tog tag i detta genom en målarträff som Gitte Östling Carlsson håller i på 4Balance med eMcOLORfORM aRT som är känsla, färg, rörelse energier. där man lär sig att lyssna inåt och verkligen vågar uttrycka sina känslor på duken.

2018 gick jag Vedic Art och de 17principerna, men faller tillbaka till mitt eget måleri som jag älskar .
Så vill du också ha en unik färggrann tavla på din vägg hemma, så hör av dig till mig.

Utbildning
Gått kurser Vedic Art, samt eMcOLORfORM aRT

Medlem i konstnärsförening
Halstahammars konstnärsförening

Med i konstrunda
Konst och kulturrundan i Kolbäcksådalen

Utställningar
2019 2 sep. Stadsbiblioteket i Västerås
2019 Kolbäcksådalens konst o kulturrunda i Hallstahammar
2015 Galleri C hos Carlsson på Kajen i Västerås

 

Visningsplats:
Telefon: +46702099937
E-post: kicki.pettersson11@gmail.com
Webb: http://konst.se/kickis-Art
Facebook / Instagram: kicki Pettersson
Konstform:

Tillbaka