Petersson, Lars

Om mig
Jag gillar kombinationen av bild och text. Tycker det är trevligt att formulera mig och kombinera med bild. Ibland är bilderna utgångspunkten, ibland texten. Är lite av en allätare som fotograf, men reportage- och dokumentärfotografi ligger mig varmt om hjärtat. Gärna där människor är involverade. Samt, är också lite av en trädgårdsnörd – därav många växtbilder.

Jag genomför fotokurser, håller föredrag, ställer ut samt fotograferar på uppdrag ibland. Säljer bilder till privatpersoner och företag. Stödjer en del föreningar med frivilligt fotograferande till deras hemsidor och övrig information. Medlem av Bildgruppen Prisma. Bor i Västmanland, Hallstahammar.

Nu, när vi inte kan ses i en fysisk utställningslokal, är du välkommen att vandra runt bland bilder och texter på min hemsida. Hemsidan är uppdaterad och där finns en del anpassade fotografier med bildstorlekar som passar standardiserade rammått – kolla under fliken Bilder till salu. När du hittar något du gillar – kontakta mig så finner vi en smittsäker lösning.
Välkommen på en digital rundvandring

Upplaga
Varje bild har en begränsad upplaga. Varierar oftast mellan 3 – 11 st. Bilderna är numrerade och signerade.
Format t.o.m. 30 x 40 printar jag själv, större storlekar skrivs ut hos en printstudio. Normalt pris för storlekar jag skriver ut själv är ca 700 – 1200 SEK. Alla utskrifter sker på arkivbeständigt Fine Art Paper. Oftast av fabrikaten Hahnemühle eller Canson.

lars.petersson@inphokus.com
www.inphokus.com

Visningsplats: Berga Folkets hus
Telefon: 0702900968
E-post: lars.petersson@inphokus.com
Webb: http://inphokus.com
Facebook / Instagram:
Konstform: Fotografi

Tillbaka