Nämfors, Kerstin

Hej

 

Efter att ha gått keramikkurs i slutet på 70-talet så var jag bokstavligen fast i leran, och även om barn, blommor, hundar och andra i livet förekommande saker har funnits så har jag aldrig släppt leran.

 

Att med mina händer och min fantasi designa och fundera ut alster som jag sedan får att växa fram på drejskivan eller på kavlingsbordet skänker mig en stor tillfredsställelse och glädje.

 

Jag tillverkar på beställning för den som har egna idéer, den egna designen tillverkar jag i större upplagor som säljs på Mässor eller hos återförsäljare.

 

Min ateljé och butik finns i Tumbo och jag tillverkar keramik av två sorters lera, Lergodslera som används till prydnadssaker som Änglar, Tomtar och Ljusstakar.

Men också i Stengodslera som är hårdare bränt och därför passar bra till Kaffe & Tekoppar, Latte muggar, Mattallrikar, Skålar och Fruktfat alla sakerna är blyfria och går att maskindiska.

 

Denna Konst & Kultur runda kommer vi att finnas i vår egen Keramikverkstad & Atelje där ni har möjlighet att titta på o handla keramik.

 

Vi har dessutom en uteavdelning med roliga o rostiga saker för din trädgård

 

Vår förhoppning är att du är nyfiken och inspirerad att besöka oss i vår butik.

Du kan även gå in på vår hemsida www.Sagolikakeramik.se eller på

https://www.instagram.com/sagolikakeramik/

 

Extra Öppettider under påsk 2021

Torsdag – Söndag 11 – 16

Normala öppettider är Torsdag – Lördag 11 – 16

 

Hjärtligt Välkomna

Keramiker Kerstin Nämfors

 

 


Telefon: 0708964376
E-post: sagolikakeramik@gmail.com
Webb: http://www.sagolikakeramik.se
Facebook / Instagram: FB:sagolikakeramik /IG:sagolikakeramik
Konstform: Keramik

Tillbaka