Lundqvist, Sara

Kul att du tittar in!

Med penseln i min hand mår jag som allra bäst! När verkligheten blir för krävande flyr jag in i konstens värld och tankar ny energi. Måleriet tillsammans med en ljudbok i örat är livskvalitet för mig. Jag målar främst i akryl med fantasimotiv, glada färger och en skvätt rosa.

För ungefär åtta år sedan bestämde jag mig för att våga måla på riktiga canvasdukar och jag har inte släppt penseln sedan dess.  Har gått en kurs i vedic art och gillar att måla intuitivt.

Under de här åren har jag haft utställning i Västerås och nu har jag äntligen anmält mig till konst- och kulturrundan 2024 här på hemmaplan! Under hela mitt liv har jag varit en kreativ person som gjort allt möjligt skapande. Akrylen och de glada målningarna är något som jag alltid har kommit tillbaka till, så därför är det akrylmålningar som du kommer kunna titta på hos mig under kulturrundan.

Under sommaren 2023 besökte jag Sveriges högsta vattenfall och har både innan, och kanske ännu mer efter det, målat allt fler böljande vattenfall. Andra motiv som lockar mig är färgglada bananer, blommor och abstrakta fantasivärldar. Rosa är min absoluta favoritfärg.

Jag kommer att ställa ut på Åskebro Gård, 

Välkommen

Kom in och säg hej!

 

Visningsplats: Åskebro Gård
Telefon: 0736002317
E-post: saralundqvist_@hotmail.com
Webb:
Facebook / Instagram: https://www.instagram.com/artbysarakristina
Konstform: Akryl

Tillbaka