Lindquist, Christina

Hej där.. Christina Lindquist heter jag men kallas för Stina.
För 4e gången är jag och min sambo Anders i Naturfotoparet på plats igen i Knytpunkten. Hoppas ni vill hälsa på igen.

Naturens väl och ve har alltid legat mig varmt om hjärtat. Då naturen bjuder på så mycket vackert är intresset att fotografera en stor hjälp att kunna njuta länge av händelser som normalt är över på sekunder. Jag har kommit igång med att förvekliga min dröm, sedan jag lärde mig simma, att fota den fantastiska miljön under vatten. 
Sedan dottern och sonen flyttat hemifrån finns det tid att ta sig ut i naturen igen tillsammans med min sambo Anders Sundkvist. Vi är lika passionerade fotografer och naturälskare så all tid spenderas numera med detta intresse. Du hittar oss även på Instagram under @naturfotoparet

2023 var en mellanår med mycket jobb och dystert väder så det blev lite sparsamt med foto. Hann iallafall med en tur till västkusten, semester i Västerbotten och en helg till Öland. Då Naturfoto SM har ändrat karraktär blev det inget deltagande utan jag får njuta av min framgång 2022 då tre av mina bilder knep en pallplats på NATURFOTO SM. En undervattensbild gav mig ett SM guld, mina favoriter grodorna knep ett SM silver och de magiska sileshåren landade i ett SM brons. Med grodorna fick jag även äran att tävla för Svenska landslaget i Fotografi ”Team Sweden” i den internationella tävlingen WPC ”World Photographic Cup”. Ni kommer hitta bilder från Norge 2022  med lunnefågel, havsörn och myskoxsbilder  tillsammans med mina grodbilder, undervattensbilder och mina ”Artsy Fartsy” (här har jag lekt med mina bilder i färg).

Som medlem och aktiv i styrelsen för Naturfoto Västmanland får jag möjlighet att utvecklas inom foto i ett fantastiskt gäng.
Att lära sig behärska ljus och komposition är viktiga ingredienser för att ge motivet rättvisa.

Hoppas och önskar att bilderna inspirerar Dig att gå ut i naturen och njuta av den. Självklart ordnar jag med utskrift och ram om intresse finns.
Må så gott så hoppas jag vi ses och får språkas vid den 29-31 mars 2024.

Visningsplats: Knytpunkten
Telefon: 0738621063
E-post: stina@ansu.se
Webb: https://naturfotoparet.se%20och%20https://christinalindquist.wixsite.com/fiastina
Facebook / Instagram: https://www.instagram.com/fiastinas/
Konstform: Fotografi

Tillbaka