Lindquist, Christina

Hej där.. Christina Lindquist heter jag men kallas för Stina.

Naturens väl och ve har alltid legat mig varmt om hjärtat. Då naturen bjuder på så mycket vackert är intresset att fotografera en stor hjälp att kunna njuta länge av händelser som normalt är över på sekunder. Jag har kommit igång med att förvekliga min dröm, sedan jag lärde mig simma, att fota den fantastiska miljön under vatten. 
Sedan dottern och sonen flyttat hemifrån finns det tid att ta sig ut i naturen igen tillsammans med min sambo Anders Sundkvist. Vi är lika passionerade fotografer och naturälskare så all tid spenderas numera med detta intresse. Du hittar oss även på Insta under @naturfotoparet

Trots ett besvärligt 2021 så kunde jag glädjas för NATURFOTO SM 2021 när min ärofyllda 4e platsen i kategori ”Övriga djur” 2020 toppades med både en 2a plats i ”Övriga djur” igen samt en 3e plats i ”Kreativ” samt ytterligare en hedrande 10e plats i kategori ”Macro”. Alla bilder ligger på min hemsida och på Insta @FiaStinas

Bilderna nedan är bara smakprov på vad som sker under vatten men även vilka fantastiska upplevelser som alla kan ta del av i naturen.

Som medlem och aktiv i styrelsen för Naturfoto Västmanland får jag möjlighet att utvecklas inom foto i ett fantastiskt gäng.
Att lära sig behärska ljus och komposition är viktiga ingredienser för att ge motivet rättvisa.

Hoppas och önskar att bilderna inspirerar Dig att gå ut i naturen och njuta av den. Självklart ordnar jag med utskrift och ram om intresse finns.
Må så gott så hoppas jag vi ses och får språkas vid den 15-17 april 2022.

Visningsplats: Knytpunkten
Telefon: 0738621063
E-post: stina@ansu.se
Webb: https://naturfotoparet.se/%20och%20%20%20https://christinalindquist.wixsite.com/fiastina
Facebook / Instagram: https://www.instagram.com/fiastinas/
Konstform: Naturfoto

Tillbaka