Lindquist, Christina

Hej där.. Christina Lindquist heter jag men kallas för Stina.

Naturens väl och ve har alltid legat mig varmt om hjärtat. Då naturen bjuder på så mycket vackert är intresset att fotografera en stor hjälp att kunna njuta länge av händelser som normalt är över på sekunder. Jag har kommit igång med att förvekliga min dröm, sedan jag lärde mig simma, att fota den fantastiska miljön under vatten. 
Sedan dottern och sonen flyttat hemifrån finns det tid att ta sig ut i naturen igen tillsammans med min sambo Anders Sundkvist. Vi är lika passionerade fotografer och naturälskare så all tid spenderas numera med detta intresse. Du hittar oss även på Insta under @naturfotoparet

Förra året gick alldeles för fort med en massa jobb. Hann iallafall med en hel del fotande i Norge som är så underbart vackert. Året blev extra fint då tre av mina bilder knep en pallplats på NATURFOTO SM 2022. En undervattensbild gav mig ett SM guld, mina favoriter grodorna knep ett SM silver och de magiska sileshåren landade i ett SM brons. Med grodorna fick jag även äran att tävla för Svenska landslaget i Fotografi ”Team Sweden” i den internationella tävlingen WPC ”World Photographic Cup”. Dessvärre var fiskande havsörnar mer populärt. Se mina havsörnsbilder i portfolion tillsammans med mina bilder från SM 2022.

Som medlem och aktiv i styrelsen för Naturfoto Västmanland får jag möjlighet att utvecklas inom foto i ett fantastiskt gäng.
Att lära sig behärska ljus och komposition är viktiga ingredienser för att ge motivet rättvisa.

Hoppas och önskar att bilderna inspirerar Dig att gå ut i naturen och njuta av den. Självklart ordnar jag med utskrift och ram om intresse finns.
Må så gott så hoppas jag vi ses och får språkas vid den 7-9 april 2023.

Visningsplats:
Telefon: 0738621063
E-post: stina@ansu.se
Webb: https://naturfotoparet.se%20och%20https://christinalindquist.wixsite.com/fiastina
Facebook / Instagram: https://www.instagram.com/fiastinas/
Konstform:

Tillbaka