Eriksson, Martina

Konstnärlig passion: Mitt namn är Martina, och jag är en konstnär som älskar att utforska världen genom färg och form. Min huvudsakliga konstnärliga uttrycksform är akryl- och akvarellmålning. Det som verkligen driver mig är att måla intuitivt, att låta mina känslor och tankar flöda fritt genom penseln och skapa något unikt varje gång jag tar upp en pensel. För mig handlar konst inte bara om att skapa visuellt tilltalande bilder, utan också om att uttrycka mig själv och skapa en känslomässig koppling med betraktaren.

Målning med känsla och harmoni: I min konst lägger jag stor vikt vid att skapa harmoni och balans i varje verk. Jag tror att färgerna har en kraftfull inverkan på våra känslor och att rätt kombination av färger kan skapa en stark känslomässig påverkan. Genom att experimentera med olika färgpaletter och tekniker strävar jag alltid efter att skapa en känsla av lugn och harmoni i mina målningar. Varje penseldrag är noggrant genomtänkt och utfört med omsorg och passion.

Avslutande ord: Att vara konstnär är inte bara mitt yrke, det är mitt liv och min passion. Jag ser fram emot att fortsätta utforska konstens värld, både genom mitt eget skapande och genom att inspirera andra att upptäcka glädjen i konstens magi.

Visningsplats: Galleri Wission
Telefon: 0702754366
E-post: martina.esson@gmail.com
Webb: http://www.martinacreativeart.com
Facebook / Instagram: martina_creativeart
Konstform: Akvarell, Akryl

Tillbaka