Calldin, Rose-Marie

Jag återbrukar gamla smycken och låter dem få nytt liv i form av hängen, örhängen, armband och halsband. De är unika eftersom de görs i endast ett ex. Mitt varumärke heter ”re n’ re” (åter och åter).

För några år sedan gav jag ut två böcker. En diktsamling med tonårsdikter under tre generationer och en samling med övernaturliga historier som givits mig via intervjuer. 

F.ö. är jag kreativ på alla möjliga sätt. Jag målar, studerar vår flora i naturen och är hobbyornitolog. Jag bor på Ekbacken där jag har min trädgård med ett tusental olika arter vilket genererar örtsalter, inläggningar m.m. Sedan ett par år tillbaka är jag pensionerad och ägnar min tid åt att kreera på olika sätt och leva livet.

Visningsplats:
Telefon: 070-6058912
E-post: cre8ingbyrosemarie@gmail.com
Webb: http://www.cre8ing.se
Facebook / Instagram:
Konstform:

Tillbaka