Skogsberg Pettersson, Margareta

Jag målar både i olja och akryl. Mest akryl då jag använder mina händer, svamp och palettkniv när jag skapar mina bilder. Bygger ofta struktur i målningarna genom att blanda olika material i färgen. Jag gillar att måla på impuls och släppa på kontrollen. Är fascinerad av  vad som händer när målningarna växer fram och får eget liv. 

Jag bor i Arboga där jag arbetar som konstnär, Bildtolkare, Kursledare och lärarvikarie.

Jag finns representerad på två gallerier i Stockholm

Galleri Puckeln Hornsgatan

Galleri St Erik  St. Eriksplan

Jag har ställt ut på flera platser internationellt Paris, New York, Monaco, Rom, Florens m.m.

Och blivit uppmärksammad med ett flertal utmärkelser. Se hemsida

www.margaretaskogsberg.com

Facebook: Margareta Skogsberg Art

Visningsplats:
Telefon: 076-899 73 90
E-post: info@margaretaskogsberg.com
Webb: http://www.margaretaskogsberg.com
Facebook / Instagram: Margareta Skogsberg Art
Konstform:

Tillbaka