Bengtsson, Mari-Anne

Mari-Anne Bengtsson heter jag, och är till vardags gymnasielärare i svenska och engelska på Komvux i Kungsör. Mitt konstnärskap har följt med mig hela livet, och format sig efter min nyfikenhet efter att hela tiden få pröva nya uttrycksformer. Det har handlat både om akvarell, mixed media, lerprojekt och nu under senare tid även digital konst. Det är mina senaste digitala bilder som jag här presenterar inspirerade av mitt och min mans kattintresse, främst för att vi i maj blir ”föräldrar” till en liten sibirisk kattunge som ska heta Chabli. Får man rätt upplevelse när man ser mina bilder, så omgärdas de av en svag parfymdoft blandad med en mjuk sötma och känslan av lyx tillsammans med en liten busig kattunge någonstans i bilden. Bilderna lämpar sig bäst som trevliga konsttryck i vardagsrummet till exempel, i din boudoir, på sovrumsväggen, eller var du vill som smycken i ditt hem.

Samtliga konsttryck säljes signerade i A3-format.

Välkommen in på mitt instagramkonto #galleri_topaz, där fler motiv finns att välja mellan!

 

 

 

Visningsplats:
Telefon: 0706999461
E-post: majsanbengtsson@gmail.com
Webb:
Facebook / Instagram: Instagram: #galleri_topaz Fb: Galleri Topaz
Konstform:

Tillbaka