Wretljung, Håkan

Jag är fotograf,bildkonstnär och filmare. Född 1950 i Köping där jag bodde ett par år innan jag tillbringade de kommande 40 åren som Stockholmare. Sedan 1990 bor jag i Västerås. Under 25 år arbetade jag främst som filmfotograf och manusförfattare. Men min stora kärlek är stillbildsfotografin som jag alltid arbetat med analogt och digitalt.
Jag har företrädesvis fokuserat på den svartvita fotografin, men även arbetat  med teckning,collage och akryl inom bildkonst. Jag har publicerat en dikt/fotobok tillsammans med Ulf Lundell ; ”Det är långt mellan lycka och leda”. Mottagit kulturstipendier av Teaterförbundet,Region Västmanland och Västerås Stad. Representerad hos Västernorrlands Läns Landsting, HKH Kronprinsessan Victorias fotosamling och hos privata samlare.

Här visar jag en Stockholmsbild och några av mina ”klassiska” pop/rock-bilder.

Pris inramat är 4 500:- st. Fotografierna levereras på Hahnemuhle Fine Art Baryta Satin 300 gr papper,ett högkvalitativt papper som uppfyller de allra högsta krav på beständighet.Formaten är 40×40 cm(U.L) eller 40×50 cm(övriga bilder)inramade(vit eller svart ram)signerade och med syrafri paspartout.

Vid intresse för bilderna kontakta mig på

stockholm0591@gmail.com

Visningsplats:
Telefon: 070-396 96 51
E-post: stockholm0591@gmail.com
Webb:
Facebook / Instagram: Instagram: ministerofphoto
Konstform:

Tillbaka