Shanta Liora

Hej och varmt välkommen in till mig !

Shanta Liora är det namn jag använder mig av i kreativa sammanhang och varför detta namn kan man undra? Jo, för att Liora står för ljus, och det är det jag vill ge till andra. Både till djur och människor.

Kreativitet i alla dess former är det jag älskar allra mest och det är där jag är som lyckligast. Förutom kanske i ett hav av olika djur då. Shanta Lioras ark tycker jag klingar bra 🙂 Måste bara bygga en väldigt stor båt först.

Min stora dröm sedan jag varit liten är att genom min kreativitet i olika former rädda så många djur jag bara kan så länge jag lever och andas. Ja.. å säkert efter det också. SÅ envis är jag.Men sen så är jag ju också född i Oxens tecken, i april närmare bestämt i just Strömsholm där ni hittar mig på konstrundan.

Längtar verkligen efter att få vara en del i den här härliga kreativa kärleksbubblan.

Jag döptes i Strömsholms slott och mina föräldrar gifte sig där.

Jag har en hund som jag älskar över allt annat som heter Zimba. Han är med i varje penseldrag och svansen har faktiskt visat sig vara en väldigt bra pensel mot hans stora förtret.

Jag målar på allt möjligt. (inte hunden för att vara tydlig)  Allt från canvas till duk, med ram och utan och mest med akrylfärger.

Har inte tålamod att vänta i dagar på att något ska torka. När jag är i flow så vill jag ”flowa” 🙂  Därför passar akryl mig väldigt bra.

Jag har ingen röd tråd i mina målningar utan låter hjärtat få bestämma och går på känsla. Det är därför vissa blir väldigt fula. Suck !

Som ni märker är jag lite för rolig för mitt eget bästa. Och jag ber till högre makter att ni förstår ironi. Annars är jag rökt.

Hoppas att ni kan bli påfyllda med lite härlig energi av mina tavlor. Eller kanske få känna lite styrka, hopp, eller bara att ha nåt att dölja alla hål i väggen med som man spikat sig till genom åren kl 23.30 en tisdag till grannarnas förtjusning. För att man ”fick feeling ”

Här har ni min hemsida för konstrundan och all info ni kan tänkas behöva : mattestavlor.webnode.se

Nu om någonsin i den här världen behöver vi mer färg och glädje i livet.

Hoppas vi ses!

Kram / Shanta Liora

Visningsplats:
Telefon: 0704352862
E-post: shantaliora@gmail.com
Webb: https://mattestavlor.webnode.se
Facebook / Instagram:
Konstform:

Tillbaka