Album

Hem » -Medlemsalbum » Modin, Stefan
_DSC1512.jpg
Rakukeramik
_DSC1514.jpg
Rakukeramik
IMG_2051.jpg
Akrylmålning
_DSC1380.jpg
Akrylmålning
IMG_1554.jpg
Akrylmålning
Visningsplats: Stenhuset
I mitt skapande så arbetar jag mest med skulptur/keramik och måleri. Både mina skulpturer och målningar är mer eller mindre abstrakta med organiska former. Jag bor i Västerås, är medlem i KKV (Konstnärernas Kollektivverkstad i Västerås) och har min ateljé i KONSTFABRIKEN i Strängnäs.

Mina skulpturer är ofta helt eller delvis gjorda av keramik och då främst rakubränd keramik. Jag gillar färgkombinationerna, svärtan och uttrycket som rakubränningen ger och själva bränningarna är så spännande och bjuder ofta på överraskningar. Exempel på andra material jag använder är järn, trä och plast.

Mina motiv i måleriet hämtar jag framför allt från natur- och stadslandskap. När jag är ute i landskapet skissar och målar jag ofta med oljepastell. I ateljén målar jag mest med akryl och brukar utgå från skisser/bilder jag gjort ute. Efter ett tag brukar jag lägga undan skisserna och låta målningen få växa fram på egen hand. Jag försöker förenkla och förändra bilderna. Få dem mer intressanta och spännande. Hitta spännande färgkombinationer, kontraster, rytm, rörelse, linjer och former.
Välkomna till Stenhuset i Surahammar och se några av mina verk.
Telefon: 070-489 62 34
E-post: stefan@stefanmodin.se
Facebook: http://www.facebook.com/stefanmodinkonstnar
Instagram: stefan.modin
Updated: 30 januari, 2017 — 17:09