Album

Hem » -Presentation » Gatti, Michelina
gatti5
gatti4
gatti3
gatti2
gatti1
gatti6
Visningsplats: Stenhuset
Konst och måleri har följt mig så länge jag minns. Har alltid varit intresserad av konst och måleri. Målat i många år parallelt med mitt yrkesliv, men målar numera på heltid. Målar i olja, akvarell och akryl. Målar föreställande men inte fotografiskt, färg och form får gärna "flyta ut". Söker ljuset och vill förmedla en känsla till betraktaren.
Mina bilder är oftast minnesbilder jag bär inom mig. Min italienska bakgrund speglas ofta i mina målningar med sydländska byggnader.
Min konstnärliga utbilding har jag fått via flera Västeråskonstnärer, utbildning vid Skinndkattebergs Folkhögskola och framförallt har mitt akvarellmåleri utvecklats genom utbildning  jag fått av kända lärare vid Gerlesborgsskolan i Bohuslän.
Haft ett 20-tal separatutställningar i urval, 2 gånger på Stenhuset i Surahammar, Galleri Nykvarn och Museet i Casola Italien. Har deltagit i minst lika många samlingsutställningar och bland dessa ett 10-tal jurybedömda.
I januari 2017 finns jag representerad vid ArtExpo Artist in the world i Rom. Har haft akvarellkurser i Italien 2014, 2016 och en kurs är inplanerad maj 2017.
Telefon: 070-360 94 23
Epost: michelina43@gmail.com
Updated: 30 januari, 2017 — 17:09
Konst- och kulturrundan i Kolbäcksådalen © 2015